Spilleglede og sosialt samvær

Se vår årskonsert 2020 på YouTube – klikk her

Rjukan Janitsjarorkester ble dannet gjennom sammenslåingen av Rjukan Bymusikk og Rjukan Ungdomskorps i 1968. Historien vår daterer seg derfor tilbake 1916. Vi er forsatt i full vigør, og tenker fortsette å spre musikalske gleder til Rjukansamfunnet i mange år fremover. Nå næmer det seg jubileumsfeiring av de første 100 år, og planleggingen av dette er i full gang.

RJO arrangerer både egne konserter, og deltar på arrangementer sammen med andre. I tillegg tar vi selvfølgelig på oss store og små spilleoppdrag. Er dette noe du ønsker vi skal gjøre for deg, så ta kontakt med noen i styret.

Korpset består av musikere i alle aldre, og fra hele Tinn kommune. RJO har som formål å skape spilleglede, vennskap og sosialt samvær mellom medlemmene. Samtidig skal vi være en musikalsk bidragsyter i det lokale kulturlivet. Vi har alltid plass til flere, og du er velkommen.

Vår faste øvelsesdag er torsdager kl. 18.30-21.00. Øvelseslokalet finner du i LO huset, Skriugata 2 (tidligere «Musikkhuset»). Har du lyst å være med hos oss, så stikk innom på en av øvelsene, eller kontakt oss på post@rjo.no.